Basisinformatie
Bedrijfsnaam:
Hangzhou Jupiter Medical Equipment Co Ltd
Type Business:
Fabrikant
Handelsmaatschappij
Aantal werknemers:
80~100 mensen
Opgericht Jaar:
2006
Export pct:
50% - 60%
Fabrieksinformatie
Grote Markt:
Zuid-Amerika
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Beschrijving bedrijf


De Medische apparatuur Co die Ltd van Hangzhoujupiter tot de Groep van Jupiter Bedrijven behoren is een ISO 9001: 2015 heeft het Bedrijf, en de Ce-Goedkeuring van de uitvoer naar Europese Landen.

 

Het bureau van het Bedrijf is gesitueerd in Hangzhou, in Zhejiang, China, dat vrij dichtbij aan Shanghai is.


Wij leveren hoogte - kwaliteit van het ziekenhuismateriaal en beschikbare punten. Hebbend het voordeel van nabijheid aan de grondstoffen en de logistische diensten, konden onze producten redelijke prijs handhaven terwijl het handhaven van internationale normen.

Behandelen de hoogst opgeleide en efficiënte ingenieurs en het aantal arbeidskrachten de miniemste details van de productie, de inspectie, de verpakking, en de verzending van de goederen aan onze klanten.

Zijnd zeer dichtbij aan de internationaal zeehavens en de luchthavens namelijk, Shanghai en Ningbo-de haven voor overzeese verzendingen, Shanghai, Hangzhou en Ningbo voor luchtvrachtverzendingen geeft ons het voordeel om de beweging van onze lading te controleren tot zij aan boord zijn.

Onze tevreden klanten en verdeler van onze merkproducten in Zuidoost-Azië, de landen van het Midden-Oosten, Azië, Europa, Australië, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika zijn de verklaring van onze groei.

Terwijl wij onze bestaande klanten en verdelers voor de steun en de bescherming danken, kijken wij vooruit voor grote vereniging voor wederzijds voordeel en de groei van nieuwe costumieren.

 

 
 
Certificaat
Standaard : CE for Disposable products Aantal : 02933 Uitgiftedatum : 2018-07-19 Vervaldatum : 2023-07-19 Scope / Range : Disposble Uitgegeven door : NQA
Standaard : CE for Medical furniture and device Aantal : 02844 Uitgiftedatum : 2018-06-18 Vervaldatum : 2023-06-18 Scope / Range : Medical furniture and device Uitgegeven door : NQA
Wij moeten hier de hele dag helpen, elke dag.
Geef ons een vraag bij
0086-571-87017265
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal